Mobile Future

Elektrische plooi fiets handig en compact

Mobile Future kiest volop voor elektrische tweewielers en breidt zijn gamma uit met elektrische microfietsen en plooifietsen. Alle plooifietsen die wij verkopen zijn enkel voorzien van trapondersteuning en legaal op de openbare weg. Contacteer ons bij vragen.

Optimale productbeleving en service

Mobile Future streeft naar een uitstekende service richting haar klanten en een optimale product beleving. Wij doen dit met een gedreven team van professionele medewerkers met veel ervaring in elektrische voertuigen. Ook na de aankoop van uw elektrische plooifiets kan u bij ons terecht voor onderhoud en herstellingen.

Ons aanbod elektrische plooifietsen

Windgoo B3

Windgoo B3 is een microfiets waarvan enkel het stuur naar beneden kan dichtgeplooid worden. Zeer handig om kleine afstanden te doen. Dankzij zijn beperkte afmetingen kan je hem overal mee naar toe nemen. 

De Windgoo B3 is voorzien van enkel trapondersteuning en is dus legaal op de openbare weg.

De 6Ah batterij biedt met trapondersteuning een autonomie tot 35 km. Met de bluetooth app controleer je de accu, en hou je records bij van je ritten.

Windgoo B20 app

B20 is een mini elektrische plooifiets. Klein, krachtig en praktisch want je kan hem makkelijk overal meenemen.

De Windgoo B20 is voorzien van enkel trapondersteuning en is dus legaal op de openbare weg.

De 6Ah batterij biedt met trapondersteuning een autonomie tot 26 km. Met de bluetooth app controleer je de accu, en hou je records bij van je ritten.

Windgoo F22 pro

Maak kennis met de F22 Pro, die met z’n dikke banden zeer geschikt is voor buitensporten. Deze E-Bike presteert uitzonderlijk goed op onvoorspelbare wegen, ongeacht of het zandwegen, gravelpaden of besneeuwde straten zijn.